Pretraži  | 

Tea

M.Sc. Biomedicine sa njemačkom diplomom daje instrukcije iz struke (biologija/medicina) za sve razine obrazovanja. Osim toga dajem instrukcije iz engleskog koji mi je bilingual uz hrvatski. Iskustvo predavanja engleskog jezika sam stekla predajući engleski online djeci u cijelom svijetu sa fokusom na azijsko tržište. Govorim tečno i španjolski pa i tu mogu pripomoći. Ugodna, prijateljska atmosfera na instrukcijama. Cilj = učenje i zabava te da osoba zavoli predmet i učenje istog. [ ONLINE/SKYPE/ZOOM INSTRUKCIJE MOGUĆE IZ SVIH PREDMETA ] Molim slati poruke, ne pozivi. U poruci napišite par detalja što trebate i ako imam vremena javim se.

Oglas pregledan: 278 puta | Grad: Split, cijela RH |  Pregledaj oglas


Ella

Studentica šeste godine medicine. Odlično baratam sa navedenim područjima i isto tako prenosim znanje. Prevodim sa engleskog na hrvatski i sa hrvatskog na engleski. Pisem seminarske radove ovisno o temi. Pisem zadace i lektire :) Za sve dodatne info javite se na br.telefona naveden ispod.

Oglas pregledan: 3076 puta | Grad: Rijeka, Pula |  Pregledaj oglas


Kemičarka

Magistrica sam kemije i stalna demonstratorica na fakultetu sa iskustvom u držanju instrukcija iz kemije za osnovne, sve srednje škole te fakultete sa kemijom (medicina, farmacija, stomatologija, šumarstvo, agronomija, veterina) + pripremam za maturu 2019. i specifični prijemni medicine u Zagrebu za koji sam uspješno pripremala studente zadnjih godina. Poznajem rad većine profesora zagrebačkih gimnazija. Ulažem maksimalan trud i iskustvo da bi svi, ovisno o predznanju, shvatili nejasno gradivo i zaslužili odličnu ocjenu!

Oglas pregledan: 1800 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


KEMIJA,BIOLOGIJA,MEDICINA

Dragi učenici i roditelji, magistrica sam podučavanja biologije i kemije te održavam pripreme za upis na fakultete: Medicina, Farmacija, PMF, Veterina i druge.Imam velikog iskustva u pripremama za prijamni ispit na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te za polaganje državne mature iz Kemije i Biologije. Posjedujem sve adekvatne materijale za prijemni i maturu. I sama sam bila sudionik u državnoj maturi iz navedenih predmeta te svojim iskustvom, savjetima, znanjem i stručnim pristupom mogu Vam pomoći da upišete fakultet. Radim isključivo individualno jer se svakom učeniku želim posvetiti maksimalno i pratiti njegov napredak.Uz ugodnu atmosferu nudim stručan pristup (položeni pedagoški/metodički/psihološki predmeti.) Svakom učeniku prilagođavam metode i strategije poučavanja prema predznanju i ambicijama.Održavam instrukcije za OŠ I SŠ iz Kemije i Biologije (Genetika, Biokemija...)Rješavam zadatke i šaljem ih putem e-mail adrese.Mogućnost rada u mom prostoru ili kod Vas.

Oglas pregledan: 1567 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Dora Milaković

Kao višestruka prvakinja Bjelovarsko - bilogorske županije te sudionica državnih natjecanja iz matematike i kemije te priprema za Međunarodnu olimpijadu iz kemije, dajem zbog trenutne situacije, ONLINE instrukcije i pripremu za državnu maturu iz navedenih predmeta. Budući da sam završila medicinu i da su to predmeti koje sam polagala na maturi i prijemnom, dajem instrukcije i iz fizike i biologije, latinskog jezika, pripremu za prijemni ispit za medicinski fakultet te pripremu za ispite na medicinskim fakultetima. Imam C1 nivo engleskog i španjolskog te iskustvo života i prakse u engleskom i španjolskom govornom području te bi mi bilo zadovoljstvo prenijeti znanja iz navedenih jezika (također prethodno navedeni predmeti mogu biti na engleskom ili španjolskom). Online instrukcije održavaju se preko aplikacije Zoom, kojom podijelim ekran sa tableta na koji pišem tako da učenik vidi sve na svom ekranu, a preko videa se vidimo i čujemo i komuniciramo kao da smo jedan pokraj drugoga.

Oglas pregledan: 2971 puta | Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Pula, Sesvete, Kaštela, Karlovac, Varaždin, Šibenik, Velika Gorica, Sisak, Vinkovci, Vukovar, Bjelovar, Dubrovnik, Koprivnica, Đakovo, Požega, Zaprešić, Solin, Čakovec, Virovitica, Samobor, Kutina, Metković, Petrinja, Županja, Rovinj, Makarska, Nova Gradiška, Križevci, Sinj, Knin, Slatina, Trogir, Poreč, Duga Resa, Dugo Selo, Jastrebarsko, Opatija, Vrbovec, Kumrovec, Pazin, Drniš, Vodice, Gospić, Otočac, Senj, Donja Stubica, Bregana, Našice, Matulji, Novi Marof |  Pregledaj oglas


Ivana

21.10.2015Predmeti: Medicina

Studentica pete godine medicine. Pomažem studentima u rješavanju kolokvija iz svih medicinskih predmeta (fiziologija,patofiziologija,...). Imam iskustva.

Oglas pregledan: 1125 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Antun

Student farmacije nudi instrukcije za srednju školu ili za državnu maturu i za prijemne (npr za medicinu). Imam puno iskustva s učenjem i potrebnim znanjem za državnu maturu ili za prijemni na medicini kao i sa mogućim primjerima i zadatcima koji se mogu tamo naći. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte putem mobitela ili emaila.

Oglas pregledan: 1123 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Vesna

Studentica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje instrukcije iz kemije i biologije za osnovnu i srednju školu i strukovne predmete za medicinske škole. Instrukcije se mogu održavati kod mene u Zagrebu ili u Sesvetama.

Oglas pregledan: 1702 puta | Grad: Zagreb, Sesvete, Velika Gorica, Dugo Selo, Vrbovec |  Pregledaj oglas


MATEMATIKA, STATISTIKA, LaTeX, R, Obrada podataka

Magistra matematike inženjerskog smjera matematičke statistike drži repeticije na podrucju Splita iz MATEMATIKE & STATISTIKE za fakultete. Također držim pripreme za državnu maturu iz MATEMATIKE za A i B razinu po programu NCVVO-a, te izrađujem/pomažem pri izradi radova (završnih, diplomskih, projekta, zadaća..) u LaTeX-u. Obradujem i analiziram podatke za diplomske/doktorske radove u statističkim programima (SPSS, R, Excell, ...) Npr. diplomski radovi FOI, Medicinski fakultet, Ekonomija, seminarski radovi obrade podataka, pisanje diplomskih u Latexu,.... Individualan pristup uz razne dodatne zadatke. Za kontinuiran rad dogovor cijene.

Oglas pregledan: 2625 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas