Pretraži  | 

Ella

Studentica šeste godine medicine. Odlično baratam sa navedenim područjima i isto tako prenosim znanje. Prevodim sa engleskog na hrvatski i sa hrvatskog na engleski. Pisem seminarske radove ovisno o temi. Pisem zadace i lektire :) Za sve dodatne info javite se na br.telefona naveden ispod.

Oglas pregledan: 2621 puta | Grad: Rijeka, Pula |  Pregledaj oglas


Kemičarka

Magistrica sam kemije i stalna demonstratorica na fakultetu sa iskustvom u držanju instrukcija iz kemije za osnovne, sve srednje škole te fakultete sa kemijom (medicina, farmacija, stomatologija, šumarstvo, agronomija, veterina) + pripremam za maturu 2019. i specifični prijemni medicine u Zagrebu za koji sam uspješno pripremala studente zadnjih godina. Poznajem rad većine profesora zagrebačkih gimnazija. Ulažem maksimalan trud i iskustvo da bi svi, ovisno o predznanju, shvatili nejasno gradivo i zaslužili odličnu ocjenu!

Oglas pregledan: 1548 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


KEMIJA,BIOLOGIJA,MEDICINA

Dragi učenici i roditelji, magistrica sam podučavanja biologije i kemije te održavam pripreme za upis na fakultete: Medicina, Farmacija, PMF, Veterina i druge.Imam velikog iskustva u pripremama za prijamni ispit na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te za polaganje državne mature iz Kemije i Biologije. Posjedujem sve adekvatne materijale za prijemni i maturu. I sama sam bila sudionik u državnoj maturi iz navedenih predmeta te svojim iskustvom, savjetima, znanjem i stručnim pristupom mogu Vam pomoći da upišete fakultet. Radim isključivo individualno jer se svakom učeniku želim posvetiti maksimalno i pratiti njegov napredak.Uz ugodnu atmosferu nudim stručan pristup (položeni pedagoški/metodički/psihološki predmeti.) Svakom učeniku prilagođavam metode i strategije poučavanja prema predznanju i ambicijama.Održavam instrukcije za OŠ I SŠ iz Kemije i Biologije (Genetika, Biokemija...)Rješavam zadatke i šaljem ih putem e-mail adrese.Mogućnost rada u mom prostoru ili kod Vas.

Oglas pregledan: 1306 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Dora Milaković

VAŽNO!! ZBOG NOVONASTALE SITUACIJE S COVID-19, INSTRUKCIJE SE ODRŽAVAJU PREKO VIDEO POZIVA NA WHATSAPPU ILI PREKO SKYPEA! Kao višestruka prvakinja Bjelovarsko - bilogorske županije te sudionica državnih natjecanja iz hrvatskog jezika i matematike te priprema za Međunarodnu olimpijadu iz kemije, dajem instrukcije te pripremu za državnu maturu iz navedenih predmeta. Budući da sada studiram medicinu u Zagrebu te da sam i sama prošla prijemni ispit, dajem pripreme za prijemni te instrukcije i iz biologije i anatomije kao područja s kojima se često susrećem u svojoj struci.

Oglas pregledan: 2482 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Ivana

21.10.2015Predmeti: Medicina

Studentica pete godine medicine. Pomažem studentima u rješavanju kolokvija iz svih medicinskih predmeta (fiziologija,patofiziologija,...). Imam iskustva.

Oglas pregledan: 893 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Antun

Student farmacije nudi instrukcije za srednju školu ili za državnu maturu i za prijemne (npr za medicinu). Imam puno iskustva s učenjem i potrebnim znanjem za državnu maturu ili za prijemni na medicini kao i sa mogućim primjerima i zadatcima koji se mogu tamo naći. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte putem mobitela ili emaila.

Oglas pregledan: 962 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Vesna

Studentica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje instrukcije iz kemije i biologije za osnovnu i srednju školu i strukovne predmete za medicinske škole. Instrukcije se mogu održavati kod mene u Zagrebu ili u Sesvetama.

Oglas pregledan: 1510 puta | Grad: Zagreb, Sesvete, Velika Gorica, Dugo Selo, Vrbovec |  Pregledaj oglas


MATEMATIKA, STATISTIKA, LaTeX, R, Obrada podataka

Magistra matematike inženjerskog smjera matematičke statistike drži repeticije na podrucju Splita iz MATEMATIKE & STATISTIKE za fakultete. Također držim pripreme za državnu maturu iz MATEMATIKE za A i B razinu po programu NCVVO-a, te izrađujem/pomažem pri izradi radova (završnih, diplomskih, projekta, zadaća..) u LaTeX-u. Obradujem i analiziram podatke za diplomske/doktorske radove u statističkim programima (SPSS, R, Excell, ...) Npr. diplomski radovi FOI, Medicinski fakultet, Ekonomija, seminarski radovi obrade podataka, pisanje diplomskih u Latexu,.... Individualan pristup uz razne dodatne zadatke. Za kontinuiran rad dogovor cijene.

Oglas pregledan: 2305 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas