Pretraži  |  Sakrij kartu

Ella

Studentica šeste godine medicine. Odlično baratam sa navedenim područjima i isto tako prenosim znanje. Prevodim sa engleskog na hrvatski i sa hrvatskog na engleski. Pisem seminarske radove ovisno o temi. Pisem zadace i lektire :) Za sve dodatne info javite se na br.telefona naveden ispod.

Oglas pregledan: 1386 puta | Grad: Rijeka, Pula |  Pregledaj oglas


Kemičarka

Magistrica sam kemije i stalna demonstratorica na fakultetu sa iskustvom u držanju instrukcija iz kemije za osnovne, sve srednje škole te fakultete sa kemijom (medicina, farmacija, stomatologija, šumarstvo, agronomija, veterina) + pripremam za maturu 2019. i specifični prijemni medicine u Zagrebu za koji sam uspješno pripremala studente zadnjih godina. Poznajem rad većine profesora zagrebačkih gimnazija. Ulažem maksimalan trud i iskustvo da bi svi, ovisno o predznanju, shvatili nejasno gradivo i zaslužili odličnu ocjenu!

Oglas pregledan: 1089 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


KEMIJA,BIOLOGIJA,MEDICINA

Dragi učenici i roditelji, magistrica sam podučavanja biologije i kemije te održavam pripreme za upis na fakultete: Medicina, Farmacija, PMF, Veterina i druge.Imam velikog iskustva u pripremama za prijamni ispit na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te za polaganje državne mature iz Kemije i Biologije. Posjedujem sve adekvatne materijale za prijemni i maturu. I sama sam bila sudionik u državnoj maturi iz navedenih predmeta te svojim iskustvom, savjetima, znanjem i stručnim pristupom mogu Vam pomoći da upišete fakultet. Radim isključivo individualno jer se svakom učeniku želim posvetiti maksimalno i pratiti njegov napredak.Uz ugodnu atmosferu nudim stručan pristup (položeni pedagoški/metodički/psihološki predmeti.) Svakom učeniku prilagođavam metode i strategije poučavanja prema predznanju i ambicijama.Održavam instrukcije za OŠ I SŠ iz Kemije i Biologije (Genetika, Biokemija...)Rješavam zadatke i šaljem ih putem e-mail adrese.Mogućnost rada u mom prostoru ili kod Vas.

Oglas pregledan: 889 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Dora Milaković

Kao višestruka prvakinja Bjelovarsko - bilogorske županije te sudionica državnih natjecanja iz hrvatskog jezika i matematike te priprema za Međunarodnu olimpijadu iz kemije, dajem instrukcije iz navedenih predmeta. Budući da sada studiram medicinu, dajem instrukcije i iz biologije i anatomije kao područja s kojima se često susrećem u svojoj struci. Za gradove osim Zagreba i okolice održavanje online ( Skype) instrukcija!

Oglas pregledan: 1749 puta | Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Pula, Sesvete, Kaštela, Karlovac, Varaždin, Šibenik, Velika Gorica, Sisak, Vinkovci, Vukovar, Bjelovar, Dubrovnik, Koprivnica, Đakovo, Požega, Zaprešić, Solin, Čakovec, Virovitica, Samobor, Kutina, Metković, Petrinja, Županja, Rovinj, Makarska, Nova Gradiška, Križevci, Sinj, Knin, Slatina, Trogir, Poreč, Duga Resa, Dugo Selo, Jastrebarsko, Opatija, Vrbovec, Kumrovec, Pazin, Drniš, Vodice, Gospić, Otočac, Senj, Donja Stubica |  Pregledaj oglas


Maja

6.9.2015Predmeti: Medicina

Dr.med s višegodišnjim iskustvom držanja instrukcija i odličnim rezultatima daje instrukcije iz pretkliničkih i kliničkih predmeta medicinskog i stomatološkog fakulteta u Splitu.

Oglas pregledan: 552 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Antun

Student farmacije nudi instrukcije za srednju školu ili za državnu maturu i za prijemne (npr za medicinu). Imam puno iskustva s učenjem i potrebnim znanjem za državnu maturu ili za prijemni na medicini kao i sa mogućim primjerima i zadatcima koji se mogu tamo naći. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte putem mobitela ili emaila.

Oglas pregledan: 601 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Vesna

Studentica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje instrukcije iz kemije i biologije za osnovnu i srednju školu i strukovne predmete za medicinske škole. Instrukcije se mogu održavati kod mene u Zagrebu ili u Sesvetama.

Oglas pregledan: 1023 puta | Grad: Zagreb, Sesvete, Velika Gorica, Dugo Selo, Vrbovec |  Pregledaj oglas