Pretraži  | 

Ana

Po zanimanju sam dipl.ing.mat. Imam višegodišnje iskustvo i odlične rezultate u podučavanju (nastava i privatni satovi) osnovaca, srednjoškolaca i studenata.Pristup je individualan i prilagođen potrebama polaznika. Po potrebi održavam i on line instrukcije. Cijena po dogovoru

Oglas pregledan: 1425 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Petra Krželj

Studentica treće godine kemije i biologije na PMF-u drži repeticije i pripreme za državnu maturu iz kemije i biologije.

Oglas pregledan: 58 puta | Grad: Split, Kaštela, Solin |  Pregledaj oglas


Jasmina

Trenutno instrukcije DRŽIM ISKLJUČIVO ONLINE. Nastavnica sam informatike pa pružam instrukcije iz svog predmeta za osnovne škole, gimnazije, srednje strukovne škole i fakultete. Također, pružam pomoć u učenju iz svih općih predmeta za osnovnu školu. Prevodim s engleskog na hrvatski i s hrvatskog na engleski. Prilikom javljanja za instrukcije molim Vas da mi detaljno napišete što trebate: razred, škola, predmet i gradivo. Za pomoć u učenju, prijevod i seminarske radove objasnite mi detaljno u e-mailu što trebate. Preferiram komunikaciju putem elektroničke pošte. Navedena cijena je okvirna, a ovisi o složenosti materije tako da može biti i viša. Domene: zadaci i teorija iz područja informatike, algoritmi, programiranje, izrada web stranica, Office alati i dr. Također, ako vam treba analiza podataka u Excelu ili Power BI-u javite se.

Oglas pregledan: 876 puta | Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin |  Pregledaj oglas


Ivana

17.11.2021Predmeti: Državna matura, Matematika

Završila sam III. gimnaziju u Splitu, a potom i Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu (mag. educ. math.). Predajem matematiku u srednjoj školi u Splitu. Predavala sam i u osnovnoj školi te imam višegodišnje iskustvo u održavanju instrukcija. Postoji mogućnost i održavanja online instrukcija. Uživo instrukcije na području Splita. Za sve dodatne upite poslati poruku ili nazvati na broj mobitela u oglasu.

Oglas pregledan: 1144 puta | Grad: Split, Zadar, Šibenik, Solin |  Pregledaj oglas


Šime

Student 5. godine građevine drži instrukcije za osnovnu i srednju školu iz matematike, fizike, informatike te instrukcije za državnu maturu matematika B razina. Za dogovor oko termina molim da se javite par dana ranije.

Oglas pregledan: 92 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Josipa Šumanovac, Jelena Matekalo

2.11.2021Predmeti: Državna matura, Matematika, Fizika

Pozdrav! Studentice smo 5. godine studija Biofizike u Splitu. Uz višegodišnje iskustvo rada s učenicima, nudimo mogućnost održavanja instrukcija (repeticija) iz FIZIKE i MATEMATIKE za učenike srednjih i osnovnih škola koji se nalaze na području Splita. Odabir termina je fleksibilan/po dogovoru, ovisno o djetetovim te vlastitim obavezama. Instrukcije održavamo kod Vas. Cijena je 50kn školski sat, a za termin se potrebno javiti nekoliko dana ranije. Ukoliko želite osigurati kontinuirano učenje Vašeg djeteta, moguć je dogovor fiksnih termina instrukcija – svaki tjedan se nalazimo otprilike dva školska sata pri čemu prolazimo i obrađujemo teoriju, zadatke i domaću zadaću vezanu uz gradivo koje je obrađeno tog tjedna u školi. Na ovaj način roditelj bi svakog tjedna dobio izvješće o stanju usvojenog gradiva. Za više informacija javite se na bilo koji od ponuđena dva kontakta. Jelena Matekalo - 098 993 00 68 Josipa Šumanovac – 099 837 12 60

Oglas pregledan: 77 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Renato

Diplomirani matematičar, asistent na Zagrebačkom sveučilištu, sa dugogodišnjim iskustvom u podučavanju daje instrukcije iz matematike, programiranja i statistike za sve fakultete, srednje i osnovne škole i državnu maturu. Izvrsni rezultati i zadovoljni studenti i učenici. Neki od komentara: - Jako dobar profesor. Jako dobro iskorištava vrijeme, kad nešto nije jasno objasni bolje nego što se objasnilo na predavanjima. Ide polaganim tempom i bez nelogičnosti. - Super objašnjava. Trudi se i otvoren je za prijedloge i pitanja studenata. Sve pohvale. Instrukcije održavam u svom prostoru ili online (koristim Zoom i grafički tablet). Javite mi se s povjerenjem, napredak je zagarantiran. Vidimo se!

Oglas pregledan: 129 puta | Grad: Samobor |  Pregledaj oglas


Nancy

Apsolventica engleskog i talijanskog jezika i književnosti nudi: instrukcije iz jezika za potreba osnovnih i srednjih škola pripreme za maturu usluge pisanja eseja i seminarskih radova iz područja književnosti (hrvatski, engleski, talijanski) pomoć oko lektire usluge prijevoda i lektoriranja (engleski, talijanski, španjolski, hrvatski) *pomoć sa zadatcima iz matematike Za ostale informacije slobodno se obratite putem maila workplace17817@gmail.com. Mogućnost instrukcija online (Skype,Zoom, MS Teams, Viber…).

Oglas pregledan: 2362 puta | Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Pula, Karlovac, Varaždin, Šibenik, Sisak, Dubrovnik, Požega, Metković, Makarska, Poreč, Opatija, Pazin |  Pregledaj oglas


Ivan Vranješ

26.10.2021Predmeti: Državna matura, Engleski, Filozofija, Logika

- mogućnost održavanja online instrukcija - profesor engleskog jezika, filozofije, etike i logike (trenutno zaposlen u srednjoj školi) - višegodišnje iskustvo poučavanja (učitelj engleskog jezika za predškolski uzrast u Pučkom otvorenom učilištu Osijek, učitelj engleskog jezika na globalnoj internetskoj platformi italki, privatne instrukcije te profesor u srednjoj školi) - suosnivač internetske obrazovne platforme i YouTube kanala "Pametnom Dosta" s videolekcijama iz engleskog jezika, njemačkog jezika, filozofije i logike - studirao i u inozemstvu (Sveučilište Nikole Kopernika u Toruńu, Poljska te Karl-Franzens sveučilište u Grazu, Austrija)

Oglas pregledan: 472 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas


Kristina

25.10.2021Predmeti: Državna matura, Kemija

Profesorica kemije i biologije s dugogodišnjim iskustvom nudi mogućnost online instrukcija iz kemije putem Google Meets ili Zooma za cijelu Hrvatsku te mogućnost instrukcija kod instruktora za osnovnu i srednju školu te fakultete. Priprema državne mature individualno, u paru i grupama.

Oglas pregledan: 564 puta | Grad: Zagreb, Split, Osijek |  Pregledaj oglas


Lucija

Dragi učenici i roditelji, zovem se Lucija i magistar sam psihologije. Držim repeticije iz svih predmeta za osnovnu školu te izrađujem prezentacije i seminare za osnovnu i srednju školu. Nudim pomoć pri pisanju domaćih radova i pomoć pri učenju. Imam višegodišnje iskustvo u radu s djecom. 😊

Oglas pregledan: 126 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Ema

Dragi učenici, studentica sam 1. godine diplomskog studija elektrotehnike na FESB-u u Splitu i nudim instrukcije iz matematike i fizike za osnovnu i srednju školu te osnova elektrotehnike za srednju elektrotehničku školu. Također nudim pomoć pri pisanju domaćih radova. Cijena 50kn/sat. Potrebno se javiti par dana ranije radi dogovora termina :)

Oglas pregledan: 155 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Marina

18.10.2021Predmeti: Državna matura, Kemija

Diplomirana inženjerka kemijske tehnologije sa dugogodišnjim iskustvom održava instrukcije iz kemije za osnovne i sve srednje škole (gimnazije i strukovne škole). Cijena sata iznosi 60 kuna u mom prostoru, na području Skalica.

Oglas pregledan: 1178 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


kristina

Dragi roditelji i učenici! :) Studentica sam kemije i biologije na prirodoslovo-matematičkom fakultetu u Splitu.Nudim instrukcije iz navedenih predmeta za osnovnu i srednju školu te pripreme za ispit državne mature (kemija). Također nudim pomoć pri pisanju domaćih zadaća i pomoć pri učenju. Cijena je 50 kn/60 min za srednje skole, 40 kn/60 min za osnovne skole. Cijena za drzavnu maturu-po dogovoru Možete me slobodo kontaktirati putem maila ili whatsappa Br mobitela: 0958028618

Oglas pregledan: 112 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Maja

15.10.2021Predmeti: Državna matura, Engleski

Profesorica engleskog jezika drži instrukcije iz engleskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola kao i pripreme za državnu maturu. Adresa:Ante Starčevića 13 E

Oglas pregledan: 170 puta | Grad: Zadar |  Pregledaj oglas