Pretraži  | 

Dora

30.11.2023Predmeti: Državna matura, Kemija

Lijep pozdrav svima! Studentica sam koja je državnu maturu iz kemije položila s ocjenom vrlo dobar (84%). Nudim instrukcije iz kemije za osnovnu i srednju školu, također nudim pripremu za državnu maturu iz kemije (rješavanje i objašnjavanje svih zadataka državne mature, upozoravanje na iznimke, prolazak gradiva po razredima, davanje materijala za učenje). Dajem instrukcije UŽIVO i ONLINE, kako god vam odgovara. Instrukcije uživo odvijaju se kod mene na dvije lokacije - PRELOG i VARAŽDIN. Prednost online instrukcija je da učenici ne moraju dolaziti kod mene te je fleksibilno vrijeme (najčešće su bile predvečer). Imam dugogodišnje iskustvo u davanju instrukcija i pripremanju za državnu maturu 1na1 i 2na1. Cijena je 9€ / 60 min. Oglas vrijedi za školsku godinu 2023./2024. Za više informacija slobodno me kontaktirajte.

Oglas pregledan: 822 puta | Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Varaždin, Čakovec |  Pregledaj oglas


Rebeka Telebar

28.11.2023Predmeti: Kemija, Engleski, Hrvatski, Biologija

Pozdrav! Ja sam Rebeka i studentica sam medicine na Medicinskom fakultetu u Splitu. Nudim instrukcije i pomoć pri učenju iz hrvatskog jezika, engleskog jezika, kemije i biologije za osnovnu školu te iz hrvatskog jezika za srednju školu. Cijena je 10€/60min. Ukoliko ste zainteresirani javite se na broj 091 980 4499.

Oglas pregledan: 42 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Loredana

28.11.2023Predmeti: Matematika, Kemija, Programiranje

Pozdrav svima! Držim instrukcije iz matematike, kemije i osnova programiranja za srednju i osnovnu školu. Završila sam studij farmacije u Splitu i trenutno sam zaposlena kao programer te držim pripreme za nižu maturu iz matematike u umjetničkoj školi.

Oglas pregledan: 44 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Luka Kopčić

23.11.2023Predmeti: Matematika, Kemija

Pozdrav svima! Zovem se Luka i student sam treće godine kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Nudim instrukcije iz kemije za osnovnu i srednju školu te instrukcije iz matematike za osnovnu školu. Pomoć pri učenju, zadaćama, rješavanju zadataka, pripremi za ispite... Sastanci su mogući na mojoj ili Vašoj adresi, ako se nalazite relativno blizu Savice. Vidimo se! 😊

Oglas pregledan: 42 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Katarina

Pozdrav svima! Moje ime je Katarina i magistra primarnog obrazovanja sam s pojačanim hrvatskim jezikom.Radim u školi kao učiteljica u razrednoj nastavi od 1.-4. razreda. Cilj mi je ovim instrukcijama svakom djetetu pristupiti individualno te kroz razgovor i igru doći do zajedničkog rješenja. Također cilj mi je djecu naučiti kako učiti i naučiti ih kritički razmišljati i to najbolje kroz igru jer djeca tako najbolje uče. Isto tako cilj je i poticati razvoj emocionalne inteligencije te biti podrška u učenju te stvoriti opuštenu i zabavnu atmosferu da učenje ne bude mučenje :). Dajem instrukcije djeci od 1.-8. razreda. Mogućnost i online instrukcija preko zooma ili drugih aplikacija.

Oglas pregledan: 62 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Dunja

19.11.2023Predmeti: Kemija

Profesorica kemije s višegodišnjim iskustvom daje instrukcije iz kemije na razini osnovne i srednje škole

Oglas pregledan: 37 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas


Poduke Parallel

Škola za poduke Parallel, nudi Vam: INDIVIDUALNE I GRUPNE INSTRUKCIJE Održavamo instrukcije za osnovnu školu, srednje škole i fakultete iz svih obaveznih i velikog broja stručnih predmeta (elektrotehnika, strojarstvo, ekonomija, programiranje...) Moguć je i rad putem online platformi. Cijena: OŠ individualni sat 10 €/45 min, OŠ sat u grupi 7,5 €/45 min SŠ individualni sat 11 €/45 min, SŠ sat u grupi 8 €/45 min Fakultet individualni sat 12-17 €/45 min, Fakultet sat u grupi 11 €/45 min PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU Nudimo Vam pripreme za državnu maturu za višu i nižu razinu iz hrvatskog jezika, engleskog jezika i matematike te pripreme za državnu maturu iz fizike i kemije. Za više informacije i cijene paketa priprema za državnu maturu posjetite našu internet stranicu www.parallel.hr Nalazimo se na adresi Riva 20, III. kat, u Rijeci. Veselimo se Vašem dolasku. :) Obratite nam se s povjerenjem!

Oglas pregledan: 4903 puta | Grad: Rijeka, cijela RH |  Pregledaj oglas


Andrea

13.11.2023Predmeti: Matematika, Fizika, Kemija, Autocad

Pozdrav! Magistra sam Građevine, u slobodno vrijeme držim individualne instrukcije iz matematike (osnovna, srednja škola, fakultet), fizike (osnovna škola, srednja škola), kemije (osnova škola) po cijeni osnovna škola 10€/45 min, srednja škola 12€/45min, fakultet 15€/45min Cijena instrukcija iz Autocad-a 13€/45 min.

Oglas pregledan: 798 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Vana

9.11.2023Predmeti: Kemija, Pomoć pri učenju, Biologija

Magistra sam edukacije biologije i kemije.Nudim instrukcije iz istih predmeta te pomoć pri učenju. Cijena je 10 eura za 45min. Možete se javiti porukom ili pozivom na broj: 0994068916 :)

Oglas pregledan: 259 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


Anđela

Studentica sam 5.godine biologije i kemije, nastavnički smjer na PMF-u u Splitu, imam iskustvo u podučavanju. Nudim instrukcije iz biologije, kemije, matematike i fizike za osnovnu školu, te biologije i kemije za srednju školu i fakultet, pomoć pri učenju, izradu prezentacija, seminara i slično. Održavanje instrukcija kod vas ili kod mene, mogućnost i online. Cijena 10€/45min. Kontakt broj 0976233899. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.😊

Oglas pregledan: 1150 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas


LICHTE - Centar za instrukcije i tečajeve Osijek📕

Naš 🅻🅸🅲🅷🆃🅴 Centar za instrukcije i tečajeve u Osijeku je tvrtka specijalizirana za edukaciju učenika i studenata u vidu držanja instrukcija iz različitih nastavnih predmeta.📕 OSNOVNA I SREDNJA ŠKOLA📕FAKULTETI : Studentima FERIT-a, PTFOS-a, GRAFOS-a, FAZOS-a i ostalih fakulteta u Osijeku pružamo pomoć i kompletne pripreme za kolokvije, ispite i laboratorijske vježbe iz ključnih kolegija📕 DRŽAVNA MATURA: 100% naših dosadašnjih maturanata je položilo državnu maturu iz prvog pokušaja. Prema Vašim preferencijama, sve naše instrukcije mogu biti:⚫individualne, u paru ili grupne ⚫povremene ili kontinuirane ⚫ u našim učionicama u centru Osijeka ili online🔴Za redovite i grupne instrukcije odobravamo popust🔴Svi naši edukatori su stručni te imaju bogato iskustvo u radu s učenicima i studentima🔴Prijave za instrukcije moguće je izvršiti putem e-maila na info@lichte-hrvatska.com, poziva ili prijavnice koja se nalazi na našoj web stranici: www.lichte-hrvatska.com🔴FB: lichte.edukacija

Oglas pregledan: 4367 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas


Monika

2.11.2023Predmeti: Državna matura, Matematika, Kemija

Studentica sam 5. godine kemijskog inženjerstva na TU Delft, nagrađivana za izvrsnost na svakoj godini studija. Nudim instrukcije iz kemije, biokemije te matematike za osnovnu i srednju školu, na hrvatskom ili engleskom, s pet godina iskustva davanja instrukcija. Kontakt: +385997574064, monikapapic123@gmail.com.

Oglas pregledan: 69 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Drago

20.10.2023Predmeti: Kemija

Dugogodišnji sam profesor biokemije. Imam veliko iskustvo u podučavanju učenika i studenata iz predmeta biokemije. Instrukcije se mogu održavati i kod mene i kod učenika/studenata u dogovoreno vrijeme (uglavnom popodnevni sati). Srednja škola: 10€/60min. Fakultet: 15€/60min. Molim javiti se SMS ili Viber/WhatsApp porukom na broj +385989299119

Oglas pregledan: 76 puta | Grad: Osijek |  Pregledaj oglas


Daniela

20.10.2023Predmeti: Kemija, Biologija

Magistra sam edukacije biologije i kemije, trenutno na doktoratu iz neuroznanosti. Imam iskustvo rada u osnovnoj i srednjoj školi. Nudim instrukcije iz biologije, prirode i kemije za osnovnu i srednju školu. Dolazak učenika ili online po dogovoru :)

Oglas pregledan: 84 puta | Grad: Zagreb |  Pregledaj oglas


Anamarija

Pozdrav svima! Studentica sam četvrte godine biologije i kemije na PMF-u. Nudim instrukcije iz biologije i kemije za osnovnu i srednju školu, iz matematike za osnovnu školu te pomoć pri pisanju zadaće i izradi prezentacija. Također nudim pomoć pri učenju ostalih predmeta po dogovoru. Održavanje instrukcija kod mene ili na vašoj adresi ukoliko ste u blizini. Za dogovor i dodatne informacije možete me kontaktirati pozivom na broj 0997628298 ili poslati poruku (SMS/WhatsApp). Veselim se našoj suradnji!😀

Oglas pregledan: 116 puta | Grad: Split |  Pregledaj oglas