Darko (matematika, logika, informatika) (0996664667)

Instrukcije iz državne mature, matematike, programiranja, informatike, logike u Zagrebu i Splitu i Rijeci i Osijeku i Zadru i Slavonskom Brodu i Puli i Sesvetama i Kaštelima i Karlovcu i Varaždinu i Šibeniku i Velikoj Gorici i Sisku i Vinkovcima i Vukovaru i Bjelovaru i Dubrovniku i Koprivnici i Đakovu i Požegi i Zaprešiću i Solinu i Čakovcu i Virovitici i Samoboru i Kutini i Metkoviću i Petrinji i Županji i Rovinju i Makarskoj i Novoj Gradiški i Križevcima i Sinju i Kninu i Slatini i Trogiru i Poreču i Dugoj Resi i Dugom Selu i Jastrebarskom i Opatiji i Vrbovcu i Kumrovcu i Pazinu i Drnišu i Vodicama i Gospiću i Otočcu i Senju i Donjoj Stubici i Bregani i Našicama i Matuljima i Novom Marofu i Omišu i cijeloj RH za osnovnu školu, srednju školu, fakultet

Detalji oglasa:

• ja sam:
Student 3. godine računarske matematike na PMF-u u Splitu sa prosjekom ocjena 5.0, završio sam MIOC i sudjelovao više puta na državnim natjecanjima iz matematike i logike.

• nudim:
Rješavam ispite i dajem instrukcije (online i uživo(Split)) iz logike, matematike i programiranja za osnovnu i srednju školu te fakultet.
programiranje: python, c#, html i css
(osnovna škola: samo programiranje, online)

• dojmovi: Preko 90 zadovoljnih studenata i učenika s izvrsnim rezultatima. Odlično prenosim znanje, instrukcije su kvalitetne kao i moje obrazovanje, a atmosfera ugodna.

• mobitel: 099 666 4667

• cijena: (OŠ: 60kn/45min) • (SŠ: 70kn/45min) • (Faks: po dogovoru)
(jeftinije ako je više sati ili rad s grupom)

• Napišite poruku (preferiram WhatsApp, ali može i obična):
Koji predmet, gradivo, razred, škola i za kad vam treba?
Možete poslati i neke materijale koje imate. (što više informacija to bolje)
Odgovorit ću u najkraćem mogućem roku. :)


Održavanje instrukcija: Kod instruktora
Cijena: (OŠ: 60kn/45min) • (SŠ: 70kn/45min) • (Faks: po dogovoru)
Grad: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Pula, Sesvete, Kaštela, Karlovac, Varaždin, Šibenik, Velika Gorica, Sisak, Vinkovci, Vukovar, Bjelovar, Dubrovnik, Koprivnica, Đakovo, Požega, Zaprešić, Solin, Čakovec, Virovitica, Samobor, Kutina, Metković, Petrinja, Županja, Rovinj, Makarska, Nova Gradiška, Križevci, Sinj, Knin, Slatina, Trogir, Poreč, Duga Resa, Dugo Selo, Jastrebarsko, Opatija, Vrbovec, Kumrovec, Pazin, Drniš, Vodice, Gospić, Otočac, Senj, Donja Stubica, Bregana, Našice, Matulji, Novi Marof, Omiš, cijela RH
Oglas pregledan: 934 puta

Kontakt podaci:

Ime: Darko (matematika, logika, informatika)
Kontakt broj: 0996664667

Lokacija instruktora: